AngolNyelvvizsgÁsz, RitaMódszer

ANGOLTANÁR 30 ÉVE

Főiskolás koromban...

kézenfekvőnek tűnt, hogy angol korrepetálással szerezzek némi “zsebpénzt”, hiszen mások is így tettek. Hamar kiderült azonban, hogy a korrepetálásnál sokkal jobbat is tudok: azt a módszert továbbfejlesztve, amellyel engem is tanítottak, egy olyan rendszert állítottam össze (RitaMódszer™), amellyel bombabiztos vizsgafelkészítést tudtam nyújtani a tanítványaimnak.

Vállalkozóként

Angoltanár, nyelvvizsga, RitaMódszer
Így a Külkereskedelmi Főiskola (ma Budapesti Gazdasági Egyetem) elvégzése után vállalkozóként, főállásban, magántanár lettem. Repertoáromat bővítettem az üzleti angol (Business English) oktatásával, hiszen a főiskolai végzettségem üzleti szaknyelvvel bővített felsőfokú nyelvvizsgának (C1) felelt meg.

Az általános oktatáson és különböző érettségi és vizsgafelkészítésen túl már egyetemi záróvizsgákra is vállaltam tanulókat turizmus/vendéglátóipari, illetve pénzügyi szakmai angolból.

Innen már csak egy ugrás volt, hogy állásinterjúra való készülésben is segítsek…

Nyelviskolákban is

Tanítottam nyelviskolákban Budapesten és Szentendrén. Céges oktatást is vállaltam az Alma Mater Nyelviskolában és a Company Schoolnál.

University of Cambridge CELTA végzettség

Ha jól felépített, rendszerezett, profi tudást szeretnél akár nyelvvizsga, érettségi, szakvizsga, munkahely vagy állásinterjú miatt, akkor a legjobb helyen jársz! Velem eléred a célodat. Töltsd ki a szintfelmérőt, és vágjunk bele!

Magabiztos tudás: RitaMódszer™

Ha jól felépített, rendszerezett, profi tudást szeretnél akár nyelvvizsga, érettségi, szakvizsga, munkahely vagy állásinterjú miatt, akkor a legjobb helyen jársz! Velem eléred a célodat.

Ha angolul szeretnél tanulni nálam,

akkor azt javaslom, hogy töltsd ki a szintfelmérőt itt, és utána beszéljünk a részletekről.

Ezen az űrlapon keresztül is felvehetjük a kapcsolatot.

Kapcsolat
crossmenuarrow-down