AngolNyelvvizsgÁsz, RitaMódszer

Mitől „képes csodákra” a #RitaMódszer?

2021.01.08.

Nyelvtudás = nyelvtan + szókincs

A nyelvtudás a nyelvtan és a szókincs kombinálásából áll össze. Hiába van jó szókincsünk, ha nem tudjuk, vagy nem jól tudjuk, mikor, melyik nyelvtani elemmel kössük össze a szavakat.

Így hiába tanulunk annyi éven keresztül – és hiába van igazából SOK tudás a fejünkben -, NEM ÁLL ÖSSZE A KÉP!

A feleletválasztós teszt vagy a szövegértés még úgy-ahogy megy, de abban a pillanatban, amikor önállóan kell alkotnunk, már bajban vagyunk! Különösen igaz ez a beszédkészségre, hiszen ott nincs idő gondolkodni. Pont emiatt sokan teljesen leblokkolnak, és egy szót sem bírnak kinyögni.

#RitaMódszer = rendszer a fejben!

A #RitaMódszer egyértelmű, bombabiztos nyelvtani tudást ad a kezedbe: a magyar nyelvvel összehasonlítva megtanulod, mikor, milyen nyelvtanra van szükséged, hogy angolul is helyes mondatokat alkoss.

Az írásban begyakorolt tudás a beszédkészségedet is ugrásszerűen javítja! Több olyan tanítványom volt, akikkel a rövid idő miatt éppen csak a nyelvtant tudtam átvenni, nem tudtuk sem az írásbeli, sem a szóbeli vizsgafeladatokat gyakorolni. Ennek ellenére simán átmentek a nyelvvizsgán, mert a megtanult nyelvtani rendszerrel a meglévő tudásukat „aktiválni” tudták.

Ezt fogalmazta meg így egy anyuka, akinek két fiát is tanítottam egymás után:

Magyarné Kati ajánlása

Nem tudom emlékszel-e még rám. Én a mai napig hálás vagyok neked, hogy “csodát” műveltél a fiaimmal. Főleg egyikükről nem gondoltam, hogy valaha megtanul angolul. (Jelenleg Finnországban angolul tanul egy főiskolán. Ez neked köszönhető!!!)
Mindenkinek ajánlani tudom, aki biztos angol nyelvtudást szeretne!!!!!! Profi felkészítésre, biztos tudásra számíthat!!!!

Magyarné Rátóti Katalin

Természetesen a gyors vizsgafelkészítéshez/ tudásfejlesztéshez szükséges, hogy valamennyi nyelvtudással rendelkezzél már. Ha “intermediate” szintre eljutottál, néhány hónap alatt át tudom adni neked azt a rendszert, amellyel bombabiztosan összeáll a kép a fejedben.

Kattints a linkre, töltsd ki a szintfelmérőt, és beszéljünk a folytatásról!

Közép- vagy emeltszintű érettségi, B1, B2 vagy C1 nyelvvizsga, felkészítés nemzetközi egyetemi tanulmányokhoz (IELTS): számíthatsz rám!

Megkaptad a diplomád, de a nyelvtudásod attól még nem lett jobb? Velem tárgyalóképes, profi nyelvtudásra tehetsz szert!

Ne halogasd, vágjunk bele!

Ha angolul szeretnél tanulni nálam,

akkor azt javaslom, hogy töltsd ki a szintfelmérőt itt, és utána beszéljünk a részletekről.

 

Egyébként ezen az űrlapon keresztül is felvehetjük a kapcsolatot.

Kapcsolat
crossmenuarrow-down