AngolNyelvvizsgÁsz, RitaMódszer

ONLINE ANGOLOKTATÁS

Földrajzi határok nélkül!

Akár vírushelyzet, akár fizikai távolság – nem gond! Egyszerű nyelvtani rendszerezést bármilyen felületen keresztül lehet oktatni, például Skype-on, Messenger chaten.

Ha ennél komplexebb a feladat, az is megoldható, évek óta a kíváló WizIq online tanteremszoftvert használom, amelyen bármilyen komplexebb oktatási program, akár a magnóhallhgatás is kivitelezhető.

Fontos viszont tudni, hogy a sikeres online nyelvoktatáshoz szükségesek bizonyos technikai feltételek, hogy az órából ne menjen az idő a “Hallasz?” “Nem hallak!” “Most hallasz?” típusú kommunikációval…

A minimum

texhnikai feltételek online oktatáshoz
Az online tanteremszoftver használatához asztali gépre vagy laptopra van szükség.

Erősen ajánlott mikrofonos headset és a “madzagos” internet, vagyis olyan kapcsolat, amikor nem wifivel csatlakozik a géped az internethez, hanem kábellel.

A “madzagos” internethez úgynevezett UTP kábelre van szükség (ez a mellékelt képen a kék, aminek egy kis pöcök van a tetején).
Ha csak mobilnet áll rendelkezésre az otthonodban, ne aggódj, a WIFI router, avagy “nyuszifüles eszköz”, hátulján találsz UTP csatlakozási lehetőséget (a képen a sárga lyukak).

Ha a laptopodon nincs UTP csatlakozási lehetőség (sajnos az újabb, vékonyabb modelleken nincs), akkor szükséged lesz egy UTP-USB átalakítóra (a képen a fekete cucc), ezzel tudod csatlakoztatni a gépedhez a stabilabb internetkapcsolatot biztosító kábelt.
Online oktatás angol magántanárral

Ezek az eszközök máris nagyságrendileg javítanak a hívás minőségén. Az első óra előtt mindenképpen kipróbáljuk a kapcsolatot, hogy ne a tanórából menjen az idő a technikai problémák elhárítására.

Itt olvashatsz bővebben az online tanteremszoftver lehetőségeiről.

Az online oktatás árára vagy kíváncsi?

Az Árak menüpontban megtalálod a részleteket.

Ha angolul szeretnél tanulni nálam,

akkor azt javaslom, hogy töltsd ki a szintfelmérőt itt, és utána beszéljünk a részletekről.

Ezen az űrlapon keresztül is felvehetjük a kapcsolatot.

Kapcsolat
crossmenuarrow-down