AngolNyelvvizsgÁsz, RitaMódszer

TÖLTSD KI A SZINTFELMÉRŐT!

Azért előtte némi infó...

A szintfelmérő a kezdőtől a felsőfokú szintig terjed, tehát bármilyen szintű nyelvtudással kitölthető. Ne aggódj, ha nem vagy biztos a helyes válaszban! A legjobb tudásod szerint tippeljél, az pont jó lesz!

A feladatok

szintfelmérő angol nyelvvizsgához

Ez egy feleletválasztós teszt, amely 60 kérdésből áll, 4-ből 1 helyes választ kell bejelölni. Szánj rá minimum fél órát! Egy virtuális teával támogatlak…

Nem állítottam be időkorlátot, de kérlek, a saját érdekedben, ne használj külső forrásokat, a meglévő tudásodra támaszkodj!

Miután elkészültél, a Készen vagyok, elküldöm gomb megnyomásával fejezed be a tesztet.

Az eredmény

Az elért pontszámod alapján a CEF keretrendszer szintjeinek megfelelő oldal fog megjelenni, ahol részletes információt találsz a folytatással kapcsolatban.

A szintfelmérő beküldésével engedélyezed, hogy a Számodra emailt küldjek. A további emailekről bármikor leiratkozhatsz. A részletes adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod.

És még ez is...

A szintfelmérő kitöltésével tagja lehetsz az Angol NyelvvizsgÁszok zárt Facebook-csoportjának, ahol egyrészt tanulótársat találhatsz magadnak (csökkentheted óradíjadat), másrészt beszélgethetünk az Extrák bejegyzései kapcsán, további tippeket oszthatunk meg egymással.

Most már tényleg vágj bele!

Tedd meg az első lépést a profi angoltudás felé vezető úton!

Mit jelent a szintfelmérő kiértékelése?

00:26 Ha B2 nyelvvizsgát szeretnék és B2 szinten töltöm ki a szintfelmérőt, akkor mehetek nyelvvizsgázni? Nincs szükségem plusztanulásra?

01:26 Mennyi tanulás = 1 szint?

02:04 Ha B1-es szinten töltöm ki a szintfelmérőt, akkor mennyit kell tanulnom a B2-es nyelvvizsgáig?

02:26 Mennyi idő alatt fejlődhetek 1 szintet?

03:26 Hány százalékot ronthat a vizsgahelyzet a teljesítményemen?

Ezen az űrlapon keresztül is felvehetjük a kapcsolatot.

Kapcsolat
crossmenuarrow-down